Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Η Think.Eat.Save - Μείωση Foodprint σας εκστρατεία χαρακτηρίστηκε σε μια βραζιλιάνικη αγώνα του πρωταθλήματος National μεταξύ Φλαμένγκο και της Πορτουγκέσα.

Δευτ 12 Αύγ 2013

Η Think.Eat.Save - Μείωση Foodprint σας εκστρατεία χαρακτηρίστηκε σε μια βραζιλιάνικη αγώνα του πρωταθλήματος National μεταξύ Φλαμένγκο και της Πορτουγκέσα.

Français   | Español  
Banners για την προώθηση της εκστρατείας Think.Eat.Save έγιναν στον αγωνιστικό χώρο μπροστά από 17.000 οπαδούς.
Μπραζίλια, 12 Αυγούστου του 2013 -
 Μια κοινή εκστρατεία κατά των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον (UNEP) και τους εταίρους για τη μείωση των αποβλήτων τροφίμων έχει λάβει την υποστήριξη από τα πιο δημοφιλή ομάδα ποδοσφαίρου της Βραζιλίας.
Banners για την προώθηση της Think.Eat.Save - Μείωση Foodprint σας καμπάνια συνοδεύεται παίκτες από Flamengo FC, καθώς έφτασαν στο γήπεδο για έναν αγώνα με Sao Paolo με βάση την ομάδα Portuguesa την περασμένη εβδομάδα.
Think.Eat.Save είναι μια παγκόσμια εκστρατεία που προωθεί η UNEP, ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ (FAO) και άλλους εταίρους να ενθαρρύνουν τους καταναλωτές και τους εμπόρους λιανικής να αναλάβουν δράση για τη μείωση των 1,3 δισ. τόνοι τροφίμων σπατάλη και έχασε όλο τον κόσμο κάθε έτος.
Flamengo είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ομάδες ποδοσφαίρου στον κόσμο, και μπορεί να υπερηφανεύεται για πάνω από 35 εκατομμύρια υποστηρικτές μόνο στη Βραζιλία. Περισσότεροι από 17.000 φίλαθλοι ήταν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με Portuguesa, η οποία έληξε με ισοπαλία 1-1.
Ο Βραζιλιάνος αγώνα National League πραγματοποιήθηκε στη Μπραζίλια στο Mane Garrincha Εθνικό Στάδιο, η οποία είναι μια από τις αρένες κατασκευαστεί για το 2014 FIFA World Cup.
Το γήπεδο μπορεί να υπερηφανεύεται για μια σειρά από αειφόρου χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των εγκατεστημένων ηλιακών συλλεκτών για την κάλυψη των αναγκών ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και το νερό της βροχής σύστημα συλλογής για την άρδευση του γηπέδου. Τον περασμένο Ιούλιο, η αρένα αξιολογήθηκε από την Ηγεσία στην Ενεργειακή και Περιβαλλοντική Μελέτη (LEED) πιστοποιητικό, που προσφέρονται από τις ΗΠΑ Green Building Council για την αειφόρο κατασκευές.
UNEP συνεχίζει να υποστηρίζει την κυβέρνηση της Βραζιλίας και σε άλλες πρασίνισμα προσπάθειες στην πορεία προς FIFA του επόμενου έτους Παγκόσμιο Κύπελλο. Μια βιώσιμη πρωτοβουλία για τις δημόσιες συμβάσεις είναι σε θέση να διασφαλίσει ότι η μεγάλης κλίμακας αγορές είναι τόσο αποδοτική χρήση των πόρων όσο το δυνατόν, και ότι η βιώσιμη κατανάλωση και τις πρακτικές παραγωγής ακολουθούνται. Μια νέα έκδοση της Green Passport UNEP - το οποίο παρέχει στους συμμετέχοντες και επισκέπτες σε σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις με την παροχή συμβουλών στην τοπική αειφόρο τουρισμό - θα κυκλοφορήσει στη Βραζιλία εγκαίρως για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Μεταξύ άλλων προσεχείς δραστηριότητες, η Think.Eat.Save - Μείωση Foodprint σας καμπάνια έχει οριστεί για να χαρακτηρίσει στο Μιλάνο Expo 2015 με θέμα «Feeding the Planet, Energy for Life».
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε:
Marcelo Tavela, Communications Assistant, UNEP Βραζιλία Office, Τηλ.: +55 61 3038 9237, E-mail: comunicacao@pnuma.org
- See more at: http://www.unep.org/newscentre/Default.aspx?DocumentID=2725&ArticleID=9591&l=en#sthash.pNGWfmjb.dpuf
http://www.unep.org/newscentre/Default.aspx?DocumentID=2725&ArticleID=9591&l=en

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου